reteta Tag

INGREDIENTE: 1 kg diferite feluri de pește mic 1.5 kg crap 2 linguri untură 2 linguri pudră paprika (picantă dacă măncați în general iute, sau 1 lingură boia dulce + 1 lingură boia picantă) 2 cepe mari 1 ardei verde mare 1 cartof mare sare ...

O rețetă simplă cu spanc, feta și ouă este rapidă și mai ales sănătoasă, ingredientele aducând o mulțime de vitamine și minerale necesare organismului nostru.   INGREDIENTE: 150 g baby spanac 2-3 ouă fierte de consistență tare (câte unul petru fiecare persoană) 120 g feta 1 ceapă verde subțire tocată foarte...

INGREDIENTE 1 kg făină 30 g drojdie proaspătă 1 lingurita sare 1 lingurita zahăr   PENTRU UMPLUT 800 g brânză sărată 1 legatura mărar   PREPARARE Într-o cană cu apă călduță se desface drojdia cu zahărul şi sarea. În făina cernută se face un gol şi se pune maiaua...

INGREDIENTE 600-800 g file de macrou 300 ml vin alb dulce 2 lămâi 4 roşii 100 ml ulei de floarea soarelui 100 g caşcaval sau brânză tofu sare piper boabe şi măcinat 2 frunze de dafin   PREPARARE Se lasă fileul de macrou să se dezgheţe şi...

INGREDIENTE: 1 kg carne de porc 5 cepe 1 cățel de usturoi 3 linguri de miere 50 g unt 500 ml bere neagră cimbru 100 ml ulei sare piper PREPARARE: Într-un vas, se topește untul și se pun două cepe tăiate și usturoiul. Se potriveşte de...

INGREDIENTE: 500g cremă de brânză 90g unt 200g biscuiți  digestiv 100g zahăr pudră 5g gelatină o sticluță esență de vanilie coaja rasă și sucul de la o portocală   PENTRU TOPPINGUL DE FRUCTE: 500g cireșe proaspete 5 linguri dulceață sau sirop de cireșe 1 lingură de amidon   MOD DE PREPARARE: Se...

Comenzi Online