!-- -->

Despre CBA

sediu CBASocietatea CBA Nord Vest s-a infiinţat in anul 2002. Având in vedere dezvoltarea marilor lanţuri de magazine in faţa cărora formele tradiţionale de comerţ cu amănuntul pierd teren, scopul infiinţării societăţii a fost creşterea puterii de negociere, urmărind condiţii similare cu concurenţii internaţionali. Denumirea de “ CBA ” provine dintr-o inversare a iniţialelor fostelor magazine alimentare, care purtau denumirea de ABC-uri, dorind să sugereze varietatea sortimentelor produselor alimentare si nealimentare comercializate.

Reţeaua de magazine afiliate centrului logistic CBA Nord Vest reprezintă o combinaţie între asocierea pentru cumpărare şi un sistem de franciză , prin care oferă consumatorilor preţuri avantajoase şi produse de calitate.

CBA reprezintă o asociere a comercianţilor autohtoni in scopul organizării pieţei in faţa retailerilor internaţionali. Această asociere inseamnă o alternativă viabilă in faţa retailerilor care au o prezenţa din ce in ce mai masivă, o posibilitate de a obţine condiţii comerciale mult mai avantajoase prin unificarea puterii de negociere.

Firma noastră plasează în centrul atenţiei clientul, cu necesităţile şi dorinţele sale, sprijină magazinele afiliate CBA, în găsirea celor mai optime soluţii in achiziţionarea produselor şi serviciilor comerciale.

Pentru a afla mai multe detalii despre centrul logistic si lanţul de magazine afiliate CBA Nord Vest, despre depozitul cu produse alimentare si nealimentare pe care îl deţinem, precum si despre mărcile din portofoliul propriu, vă invităm să vizitaţi site-ul nostru.

Prezentarea lanţului de magazine CBA

logistica CBA rafturiCBA Nord Vest şi-a început activitatea într-un spaţiu de depozitare de 2000 m.p. În urma extinderii, în anul 2010, depozitul logistic s-a mutat intr-o locaţie nou construită cu o suprafaţă de 6500 m.p., care dispune de spaţii ultramoderne de depozitare şi de un depozit frigo de 1800mp.

CBA Nord Vest comercializează o gamă largă de produse, atât alimentare cât şi nealimentare având posibilitatea de a satisface cerinţele actuale ale consumatorilor. Centrul logistic işi deserveşte clienţii în mod direct atât în judeţul Satu Mare cât şi în alte 11 judeţe: Alba, Arad, Argeş, Bihor, Caraş Severin, Cluj, Harghita, Maramureş, Sălaj, Timiş şi Suceava, dispunând de un parc auto propriu. Pe acest areal de 11 judeţe, CBA Nord Vest prin depozitul logistic deserveşte 180 de magazine afiliate, care funcţionează ca firme independente si alte 400 de magazine prin contracte de colaborare.

Centru logistic CBA Nord Vest

logistica CBA produseCentru logistic CBA Nord Vest funcţionează pe principiul asocierii pentru cumpărare grupează în prezent 180 magazine afiliate, medii şi mari din punct de vedere al suprafeţei de vânzare. Aceste magazine afiliate sunt amplasate atât în mediu urban cât şi rural.

CBA Nord Vest tinde spre ideea de a deveni o alternativă serioasă pentru furnizorii de bunuri de larg consum, un sprijin real pentru magazinele afiliate şi in fata retailerilor internaţionali.

Magazinele afiliate CBA Nord Vest dispun de toate drepturile şi obligaţiile stipulate în contractual de afiliere. Proprietarii magazinelor au o gestiune absolut autonoma, ceea ce inseamna ca proprietarul magazinului are dreptul de a selecta sortimentele de mărfuri în concordanţă cu preferinţele clienţilor. Magazinele afiliate au în comun cu centrul logistic activităţi de marketing şi de aprovizionare, logo şi echipament de lucru uniform. Diferenţieri între magazinele afiliate pot fi: suprafaţa şi tipul magazinelor, programul de lucru, modul de expunere a produselor.

Dimensiunea companiei este o condiţie prealabilă pentru preţurile competitive şi pentru promoţiile pe care le oferim clienţilor noştri. Acestea, împreună cu o locaţie excelentă şi o sortimentaţie bogată, fac ca magazinele noastre să fie o soluţie de” zi cu zi “ şi un loc preferat pentru cumpărături.

Noile magazine care doresc să se alăture reţelei CBA pot fi afiliate direct ca şi parteneri, intrând astfel sub ocrotirea centrului logistic.