Beneficiile mierii de albine

Beneficiile mierii de albine

Mierea este unul dintre cele mai sănătoase alimente naturale, fiind folosită pentru creșterea energiei, pentru întărirea sistemului imunitar, ca adjuvant în răceli, dar și pentru prepararea unor măști dermato-cosmetice.

Rețeta cu miere, pentru imunitate

Mierea este folosită deseori in diverse rețete naturale, făcute acasă. Una dintre cele mai sănătoase astfel de rețete este și cea în combinație cu cătina. Astfel, se spală 500g de cătină, se curăță de impurități apoi se pun într-un bol și se strivesc cu o lingură de lemn.

Într-un borcan de aproximativ 400g, se pune un strat de miere (cam 4 linguri), apoi un strat de cătină strivită (tot 4 linguri), apoi iar miere, până la umplerea borcanului. Se închide borcanul și se lasă câteva zile. Se recomandă consumarea a 3 linguri din acest amestec pe zi, cu o oră înainte de masă. Amestecul crește imunitatea și ferește organismul de răceală și gripă.



Comenzi Online