CBA Nord Vest – partener al Cupei NSM Carei 2019

CBA Nord Vest – partener al Cupei NSM Carei 2019

CBA Nord Vest susține un stil de viață activ!

De data aceasta am ales să susținem Cupa NSM Carei, o competiție test prin care se verifică capacitățile logistice și organizatorice ale clubului NSM Motorsport pe traseu cu zone deschise, cu drumuri de nisip între Sanislău, Pișcolt și Valea lui Mihai. Punctul de briefing este amplasat în fața Monumentului ostașului român din Carei.

Ziua de vineri este dedicată înscrierilor iar de la ora 16:00 concurenții vor pleca pe proba de legătură în lungime de 20 km ce duce la Resighea, locația de start în probele speciale. Ziua de sâmbătă începe la ora 9:00 cu prima probă specială, pe traseul buclă în lungime de 113 km, startul și sosirea avînd loc în același punct.

După prima probă, concurenții revin în Carei pentru asistența tehnică, dupa care se deplasează din nou la Resighea pentru proba specială numarul 2, pe acelasi traseu de 113 km dar în sens invers. Lungimea totală a traseului este de 355 km din care 235 km probe speciale.

Spectatorii vor putea accesa traseul probelor în zonele special amenajate, foarte ușor din drumurile județene și naționale asfaltate, pe raza localităților Sanislău, Pișcolț, Resighea, Curtuiuș și Valea lui Mihai, pe baza informațiilor și materialelor oferite de organizator.

Le urăm succes piloților înscriși la Cupa NSM!

Etichete:
, , ,


Comenzi Online