Co-proprietarul firmei CBA Nord Vest transmite mulțumiri cadrelor medicale și autorităților sătmărene

Co-proprietarul firmei CBA Nord Vest transmite mulțumiri cadrelor medicale și autorităților sătmărene

Co-proprietarul firmei sătmărene CBA Nord Vest, unul dintre pacienții care a trecut prin infecția cu noul coronavirus, împărtășește experiența pacienților infectați și vindecați de COVID-19.
Cu toate că a avut complicații grave, Pereni Iosif a reușit să câștige lupta cu noul coronavirus.

”După zece zile de la internarea în spitalul suport COVID, în sfârșit sunt acasă, vindecat și monitorizat în continuare în ceea ce privește starea de sănătate. Am suferit o serie de complicații, iar starea mea de sănătate a fost grav afectată. Cu ajutorul personalului medical de la Carei și în special a medicului Ciprian Dragoș, șeful secției Chirurgie, am fost stabilizat și în cele din urmă vindecat. Pe această cale doresc să transmit încredere celor care se luptă cu noul coronavirus că infectarea cu COVID-19 poate avea complicații însă, cadrele medicale sunt foarte bine pregătite și implicate.
În același timp, sunt convins că implicarea autorităților centrale și locale în dotarea spitalelor, în special a prefectului Radu Bud, a președintelui Consiliului Județean Pataki Csaba și a primarului municipiului Carei, Kovacs Eugen și buna colaborare dintre aceștia au dus la salvarea unui număr mare de sătmăreni”, explică Pereni Iosif.Comenzi Online