Desert cu cremă de mascarpone și zmeură

Desert cu cremă de mascarpone și zmeură

Desert cu cremă de mascarpone, biscuiți, ciocolată și zmeură. E delicios și extrem de răcoritor.

Ingrediente:

 

  • 100 g ciocolată neagră
  • 3 linguri de migdale pisate
  • 100 g biscuiți
  • 250 g mascarpone
  • 500 g brânză
  • 2 linguri de zahăr
  • 2 pachețele de zahăr vanilat
  • 150 ml de frișcă
  • 250 g zmeură

 

Mod de preparare:

Sfărâmați biscuiții și ciocolata într-un vas și mărunțiți migdale, dacă nu le-ați cumpărat deja gata măcinate.

Se amestecă crema de mascarpone cu brânza, cu zahărul și zahărul vanilat până se omogenizează. Jumătate din cantitatea de biscuiți și ciocolată se pune în compoziție și se amestecă, iar jumătate opriți-o pentru decorare. Turnați și o parte din zmeură, dar nu amestecați prea mult, pentru că altfel compoziția va deveni roz.

Bateți frișca și puneți-o pe fundul unui castron sau în cupe de înghețată. Răsturnați-o peste compoziția de brânză, iar deasupra presărați zmeură, ciocolata, biscuiții rămași și migdalele mărunțite. Ornați cu zmeură. Se lasă la rece cel puțin o oră.

 

Poftă bună!

Etichete:
, , , ,


Comenzi Online