prajitura Tag

INGREDIENTE Pentru blat:   4 ouă 100 g zahăr 5 linguri faină HAJDÚ 2 linguri cacao 2 linguri ulei 1/2 plic praf de copt 1 praf de sare   Pentru cremă: 1 plic budincă de vanilie 400 ml lapte GAZDA 3 linguri zahăr 1 pachet desert de castane -...

Ingrediente pentru blat:  300 g biscuiți FROLLINI 80 g unt Ingrediente pentru umplutură: 800 g brânză GAZDA 200 g smântână grasă FRISSFÖL CBA 180 g zahăr alb 4 ouă 2 linguri zeamă de lămâie 50 g făină CBA esenţă de vanilie Ingrediente pentru topping: 300 g vișine...

Ingrediente 7 buc albuș 300 g nucă prăjită 100 g nucă măcinată 150 g zahăr 60 g făină 1 linguriță extract de vanilie 1 pliculeț praf de copt 1 praf sare Primul strat de cremă 200 g ciocolată amăruie 200 ml frișcă lichidă biscuiți simpli sirop cafea+esență de rom Al doilea strat de cremă 7 buc gălbenuș 150 g zahăr 30 ml apă 500 ml frișcă lichidă Mod de preparare Se amestecă făina cu praful de copt,...

Prăjitura Alb-Negru, cu biscuiți Oreo   Ingrediente pentru blat: 100 ml ulei 150 g făină 200 g ciocolată neagră 150 g zahăr 3 ouă esență vanilie 1 lingură cafea instant 3 linguri lapte cald 1 linguriță praf de copt 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu un praf sare Ingrediente...

Prăjitură mai simplă de atât nici că poți face! Amesteci câteva ingrediente, bagi prăjitura la cuptor în mai puțin de 10 minute și în maxim 40 de minute obții lămâița glazurată dulce-acrișoară. INGREDIENTE: 140 g făină 150 g zahăr un praf sare 1/4 linguriță bicarbonat de...

INGREDIENTE Blat: 5 albușuri de ou 150 g zahăr 200 g nucă măcinată 1 lingură de făină esență de vanilie cremă de cacao: 5 gălbenușuri de ou 150 g zahăr 30 g cacao 150 g unt esență de vanilie Decor: 50 g nucă prăjită și tocată MOD DE PREPARARE Blat: Albușurile...

Pentru că timpul petrecut cu familia este cea mai prețioasă, îți propunem o rețetă modernă și rapidă Oreo cheesecake Ingrediente Blat - pentru o formă cu inel detaşabil 260 g biscuiţi Oreo (4 pachete), 120 g unt 82% grăsime Umplutura 300 g brânză , 200 g iaurt, 200 g mascarpone,...

Comenzi Online