sos Tag

Sosul tartar se îmbină perfect cu cașcavalul pane sau alte preparate cu crustă de pesmet. Acesta provine din bucătăria franceză fiind un sos pe bază de maioneză și capere. Variantele mai moderne de tartar conțin și alte ingrediente precum castraveți murați ori pătrunjel.   Ingrediente: ½ cană...

Spre deosebire de clătitele tradiționale românești, care sunt subțiri, pancakes sunt mai groase, au o consistență pufoasă și o suprafață aurie uniformă. În America se servesc la micul dejun, alături de diferite toppinguri. Siropul de arțar este cel mai popular dintre ele, dar regăsim fructele proaspete,...

INGREDIENTE • 800 g şalău file • 20 g unt pentru uns tava • 3 linguri pesmet • 2-3 linguri ulei de măsline • 150 ml vin alb demidulce • 100 g unt • 350 ml lapte • 2-3 linguri făină • sare • piper alb • 1 legătură de pătrunjel • 2-3 lămâi MOD DE PREPARARE Se pun...

Comenzi Online