Idei rapide pentru gospodine grăbite

Idei rapide pentru gospodine grăbite

Supa de păstăi cu smântănă e delicioasă, fie că o consumi fierbinte sau rece, iar pentru zilele reci de toamnă este potrivită.

Ingrediente:
– 500 g fasole păstăi
– 2 morcovi
– 2 căţei de usturoi
– o ceapă
– 150 g afumătură
– 100 ml bulion
– 3 linguriţe de boia
– smântână
– piper
– sare
– puţin ulei

Mod de preparare:
1. Se spală păstăile şi se pun la fiert cu apă care să le acopere. Se adaugă morcovii tăiaţi, sare şi piperul boabe.
2. Într-o cratiță se călesc: ceapa, usturoiul şi afumătura. După ce se înmoaie se adaugă boia. Se amestecă câteva secunde pe foc (să nu se ardă), după care se toarnă bulionul. Toată compoziţia se toarnă în oala cu păstăi.
3. După aproximativ 30 de minute se face un amestec din făină şi smântână şi se toarnă în oală.

Poftă bună!



Comenzi Online