Mămăligă cu brânză,cârnați și ou, la cuptor

Mămăligă cu brânză,cârnați și ou, la cuptor

Ingrediente necesare:

  • 300g cârnați de pasăre pentru gătit HYZA
  • 250g brânză proaspată de vacă FARMER
  • 200ml frissföl CBA
  • 1,5L lapte CBA PIROS
  • 4 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 linguriță sare
  • 300g făină de mălai

 

Mod de preparare:

  1. Tăiem cârnații de pasăre, felii mici. Pe urmă, îi călim într-o tigaie încinsă cu ulei, timp de 5 minute.
  2. Punem laptele la fiert. Adăugăm sarea și amestecăm. Când laptele a început să fiarbă, adăugăm mălaiul. Mixăm bine, cu ajutorul unui tel, până când obținem o compoziție fină și omogenă.
  3. După ce am obținut o mămăligă densă, oprim focul și adăugăm frissfölul.
  4. Amestecăm bine până la omogenizare.
  5. Tapetăm o tavă de copt cu unt. Turnăm o treime din cantitatea de mămăligă, pe urmă o nivelăm.
  6. Pe deasupra, adăugăm jumătate din cantitatea de brânză.
  7. Adăugăm o treime din cantitatea de cârnați.
  8. Acoperim cu a 2-a treime din cantitatea de mămăligă. Pe deasupra, adăugăm brânza rămasă și a 2-a treime din cantitatea de cârnați. La final, acoperim cu un ultim strat de mămăligă.
  9. Cu ajutorul unei linguri, formăm 4 găuri, în care așezăm ouăle. Pe deasupra, adăugăm cârnații rămasi.
  10. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.


Comenzi Online