Mazăre cu cârnați

Mazăre cu cârnați

INGREDIENTE

  • 450 gr mazăre congelată BAHAMAS
  • 250 gr cârnați afumați de porc BOGDÁNYI (sau cârnați pentru gătit HYZA)
  • 1 ceapă mare
  • 3-4 linguri ulei
  • 3 linguri pastă de roșii
  • 100 ml suc de roșii
  • 4 foi de dafin
  • sare și piper după gust

 

MOD DE PREPARARE

 

Curățăm și spălăm ceapa, o tocăm mărunt și o punem la călit într-un vas (de aprox 2 l)  cu ulei încins. Adăugăm cârnații tăiați bucăți de 2-3 cm lungime.

După ce s-au călit puțin și cârnații, punem două cănite de apă și lăsăm la fiert.

In momentul în care fierbe apa adăugăm mazărea congelată și lăsăm în continuare să fiarbă.

Dupa 10 minute adăugăm pasta de roșii, foile de dafin, sare și piper după gust.

Lăsăm pe foc înca 10-15 minute, practic până boabele de mazăre sunt fierte și a scăzut apa.

Adăugăm sucul de roșii și mai lăsăm 5 minute, după care oprim focul.



Comenzi Online