Mini Calzone

Mini Calzone

  • aluat foitaj ALPIN
  • 150g bacon cubulețe
  • 150g cașcaval LARA
  • 70g ciuperci CBA PIROS
  • 20 măsline fără sâmburi
  • 10 roșii chery
  • pulpă de rosii
  • oregano
  • piper
  • sare

 

MOD DE PREPARARE:

 

Aluatul se împarte în bucăți mai mici cam cat de mari vreți să iasă mini calzonele.

Se întind cu mâna pe blatul de lucru uns cu ulei sub forma de cerc.

Se unge cu pulpa de roșii pe toată suprafața, mai puțin un centimetru de jur împrejur, pentru a se putea sigila la final.

Se presară oregano, piper și sare.

Se presară puțin cașcaval pe jumătate din suprafața și se pune baconul și ciupercile tot pe jumătate.

Roșiile si mălinele se taie în jumătate și se pun peste celelalte ingrediente

Se presară cașcaval ras pe toată suprafața.

Se pliază partea goală peste cea plina și se sigilează marginile cu o furculiță.

Se fac la fel toate și se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se introduce în cuptorul preîncălzit pentru 20-25 minute.

Cu cinci minute înainte, se scot din cuptor și se ung cu pulpa de roșii pentru culoare.

Se servesc calde, dar sunt bune si reci.

 

Sursă: www.bucătăraș.ro



Comenzi Online