Oreo cheesecake

Oreo cheesecake

Pentru că timpul petrecut cu familia este cea mai prețioasă, îți propunem o rețetă modernă și rapidă

Oreo cheesecake

Ingrediente

Blat – pentru o formă cu inel detaşabil

260 g biscuiţi Oreo (4 pachete), 120 g unt 82% grăsime

Umplutura

300 g brânză , 200 g iaurt, 200 g mascarpone, 80 g zahăr, seminţele unei păstăi de vanilie, 1 plic de gelatină, 100 ml lapte, 60 g biscuiţi Oreo.

Decor

60 g biscuiţi Oreo

Mod de preparare

Pentru blat, măcinăm biscuţii. Adăugăm untul topit peste biscuiţii mărunţiţi, omogenizăm amestecul şi îl răsturnăm într-o formă de tort cu inel detaşabil. Presăm cu o lingură pentru a obţine un blat compact şi omogen, apoi punem la frigider cât timp ne ocupăm de cremă.

Umplutura: într-un bol mixăm brânza, iaurtul, mascarponele, zahărul şi seminţele de vanilie. Punem gelatina la hidratat în 100 ml de lapte, apoi o încălzim conform instrucțiunilor de pe plic. Adăugăm gelatina topită în crema de brânză şi omogenizăm crema. Adăugăm biscuiţii Oreo rupţi în bucăţi.

Turnăm crema peste blat şi lăsăm cheesecake-ul la rece cel puţin 4 ore înainte de servire.

Decor

Decoraţi cu biscuiţi Oreo.

Poftă bună!



Comenzi Online