
24 apr Paste cremoase cu crenvurști și broccoli
Posted at 08:29h
in Rețete
Paste cremoase cu crenvurști și broccoli
Ingrediente:
- 200 g paste făinoase
- 3 crenvurști feliați HYZA
- 100 ml sos vegetal pentru gătit GRAN CUCINA
- 1 ceapă tocată fin
- 1 cățel de usturoi mărunțit
- 1 ardei gras tăiat cubulețe
- 2-3 buchețele de broccoli
- 50 g brânză rasă (cheddar, feta sau topită)
- 1 linguriță muștar (opțional)
- 1 lingură ketchup (opțional)
- Sare și piper după gust
- Verdeață proaspătă pentru decor (optional)
Mod de preparare:
- Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi scurge-le bine.
- Încinge puțin ulei într-o tigaie și călește ceapa și usturoiul până devin aurii.
- Adaugă crenvurștii feliați și lasă-i să se rumenească ușor.
- Adaugă apoi ardeiul și buchețelele de broccoli, lăsând totul pe foc 4-5 minute.
- Adaugă sosul vegetal pentru gătit, muștarul și ketchup-ul, amestecând bine.
- Pune pastele în tigaie și presară brânza deasupra, lăsând-o să se topească ușor.
- Condimentează cu sare și piper și servește cu verdeață proaspătă.
Sursă: I.A.