
01 sep Paste cu carne presată de porc/vită
Posted at 15:27h
in Rețete
Ingrediente
- 500 g paste făinoase
- 300 g carne de porc sau vită, presată (1 conservă CBA)
- 200 g sos CBA
- 2 cepe
- 1 ardei
- 1 linguriță tarhon
- 4 linguri ulei
- 200 ml apă
- sare
- piper
Mod de preparare
- Se fierbe apa cu sare și o lingură de ulei. Când începe să fiarbă se adaugă pastele și se fierb 15’.
- Se toacă ceapa, ardeiul și se pun la călit în 3 linguri de ulei.
- Scoatem carnea din conservă și o mărunțim cu ajutorul unei furculițe, după care o punem în cratiță, peste ceapă și ardei. Se adaugă o cană de apă .Se pune sare și piper după gust și o linguriță de tarhon. Se lasă să fiarbă la foc mic, amestecându-se din când în când să nu se prindă. La sfârșit adăugăm sosul CBA.
Se servesc pastele cu sosul pe deasupra. Poftă bună!