Paste cu carne presată de porc/vită

Paste cu carne presată de porc/vită

Ingrediente

  • 500 g paste făinoase
  • 300 g carne de porc sau vită, presată (1 conservă CBA)
  • 200 g sos CBA
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 linguriță tarhon
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml apă
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  • Se fierbe apa cu sare și o lingură de ulei. Când începe să fiarbă se adaugă pastele și se fierb 15’.
  • Se toacă ceapa, ardeiul și se pun la călit în 3 linguri de ulei.
  • Scoatem carnea din conservă și o mărunțim cu ajutorul unei furculițe, după care o punem în cratiță, peste ceapă și ardei. Se adaugă o cană de apă .Se pune sare și piper după gust și o linguriță de tarhon. Se lasă să fiarbă la foc mic, amestecându-se din când în când să nu se prindă. La sfârșit adăugăm sosul CBA.

Se servesc pastele cu sosul pe deasupra. Poftă bună!



Comenzi Online