Recomandări

Rețete și Produse noi
  • Nu există masă de Paşte pe care să nu fie o pască rumenă care să îţi îmbie mirosul, fie ea cu brânză şi stafide, smântână sau ciocolată. Îţi prezentăm o reţetă perfectă pentru o pască delicioasă cu brânză dulce şi stafide. Ingrediente pentru aluat: •......

  • Spre deosebire de clătitele tradiționale românești, care sunt subțiri, pancakes sunt mai groase, au o consistență pufoasă și o suprafață aurie uniformă. În America se servesc la micul dejun, alături de diferite toppinguri. Siropul de arțar este cel mai popular dintre ele, dar regăsim fructele......

  • O mâncărică tradițional românească pe care o servin cel mai adesea în zilele de post. Chiar dacă durează mai mult până se face, asta nu înseamnă că ne și solicită foarte mult această rețetă. Ingrediente: • 400 g fasole • 3 cepe roşii • 3-4......

  • Prăjitură mai simplă de atât nici că poți face! Amesteci câteva ingrediente, bagi prăjitura la cuptor în mai puțin de 10 minute și în maxim 40 de minute obții lămâița glazurată dulce-acrișoară. INGREDIENTE: 140 g făină 150 g zahăr un praf sare 1/4 linguriță bicarbonat......

  • Această reţetă de file de cod la tigaie, cu unt şi multe condimente, va deveni în curând preferata familiei tale. În plus, este o reţetă foarte simplă, ai nevoie doar de 5 minute de pregătire şi alte 5-6 minute pentru a prăji codul în unt.......

  • INGREDIENTE • 800 g şalău file • 20 g unt pentru uns tava • 3 linguri pesmet • 2-3 linguri ulei de măsline • 150 ml vin alb demidulce • 100 g unt • 350 ml lapte • 2-3 linguri făină • sare • piper......

  • INGREDIENTE Blat: 5 albușuri de ou 150 g zahăr 200 g nucă măcinată 1 lingură de făină esență de vanilie cremă de cacao: 5 gălbenușuri de ou 150 g zahăr 30 g cacao 150 g unt esență de vanilie Decor: 50 g nucă prăjită și......

  • Ingrediente: 250g carne fiartă de vită, pui sau porc, legume fierte: 3-4 morcovi, 2 buc pătrunjel, o țelină mică, o gulie medie, 4-5 cartofi fierți în coajă, 2 ouă fierte (tari), 3 castraveți murați, o cană de mazăre verde fiartă (sau din conservă), 2-3 mere,......

  • Ingrediente: • 1 raţă (de aproximativ 2 kg) • 300 ml supă fierbinte de pui • 8 portocale • 2 mere • 80 g migdale măcinate • 2 linguri de miere • 40 ml lichior de portocale • 2 linguri cu zeamă de lămâie •......

  • Ingrediente: Blat: 4 ouă, 150 g zahăr, 350 g făină, 150 ml lapte, 150 ml ulei, 1 plic praf de copt, 1 lingură cacao, 200 g vișine Cremă: 400 ml lapte, 1 plic budincă vanilie, 200 ml frișcă lichidă, 1 plic întăritor frișcă, 3 linguri......

  • Supa de păstăi cu smântănă e delicioasă, fie că o consumi fierbinte sau rece, iar pentru zilele reci de toamnă este potrivită. Ingrediente: – 500 g fasole păstăi – 2 morcovi – 2 căţei de usturoi – o ceapă – 150 g afumătură – 100......

  • Mierea este unul dintre cele mai sănătoase alimente naturale, fiind folosită pentru creșterea energiei, pentru întărirea sistemului imunitar, ca adjuvant în răceli, dar și pentru prepararea unor măști dermato-cosmetice. Rețeta cu miere, pentru imunitate Mierea este folosită deseori in diverse rețete naturale, făcute acasă. Una......

  • Murătura asortată pentru un meniu variat Murăturile asortate reprezintă salata ideală pentru orice sezon. Prepararea lor nu necesită mult timp. Ingrediente: • 4 kg castraveți • 1 conopidă • 1 kg roșii mici • 1 legătură ceapă verde • 3 ardei iuți • piper boabe......

  • Gulaş de fasole la ceaun Recomandat pentru ceaun de 20 litri Ingrediente • 1,5 kg carne de vită • 700 g ciolan afumat • 1 kg fasole albă ( bob mare ) • 10-12 l de apă • 5 linguri ulei • 2 cepe mari......

  • Idei rapide pentru gospodine grăbite TIRAMISU CU MASCARPONE Ingrediente: • 250g mascarpone12 • 3 ouă întregi • 30g zahăr pudră • 34-36 buc pișcot de șampanie • 200ml cafea instant • Rom sau amaretto după gust • Cacao după gust • Frișcă Mod de preparare:......

Comenzi Online