Recomandări

Rețeta lunii
  • Ingrediente: 1 kg cremă de brânză, la temperatura camerei (gen Philadelphia) 7 ouă 350 g zahăr 1 lingură făină 200 ml smântână lichidă MEGGLE 2 lingurițe extras de vanilie sau miezul unei păstăi de vanilie 1/2 linguriță sare Zahăr pudră pentru decor Mod de preparare: Încingem cuptorul la 200 de grade, căldura sus-jos. Folosim o tava de 23......

  • aluat foitaj ALPIN 150g bacon cubulețe 150g cașcaval LARA 70g ciuperci CBA PIROS 20 măsline fără sâmburi 10 roșii chery pulpă de rosii oregano piper sare   MOD DE PREPARARE:   Aluatul se împarte în bucăți mai mici cam cat de mari vreți să iasă......

  • Ingrediente Ingrediente aluat: 200 g făină albă 100 g unt 3-4 linguri apă, rece sau 1 gălbenuş un praf de sare Ingrediente umplutură: 300g dovlecei răzuiți cu mărar 300 g fasole galbenă, ( verde ) congelată o legătură ceapă verde 150 g iaurt 2 ouă mărar parmezan, ras (opțional) sare și piper, (optional) Paşii necesari......

  • Ingrediente:   250g miere, 250g zahăr brun, 150g unt, 400g făină alba, 100g migdale măcinate 1 linguriță scorțișoară 2 lingurițe amestec condiment ptr.prăjituri cu miere, coajă rasă de lămâie, 1 lingură cacao, 1 ou întreg, 1 linguriță rasă de bicarbonat.   Mod de preparare: Mierea, untul......

  • Ingrediente: Pentru cheesecake 800gr brânză de vaci 300gr smântână 20% grăsime 4 ouă 60gr griș 1 linguriță esență de vanilie 1 praf de sare 150gr zahăr pudră 15gr mac Unt pentru uns tava Pentru glazură 4 lingurițe zahăr pudră 1 lingură smântână     Mod......

  • Ingrediente: 500 g creveți congelați AZURIS 50 g unt 20 ml ulei (o lingură) 2-3 căței de usturoi zeama de la ¼ de lămâie coaja rasă de la ¼ de lămâie sare, piper pătrunjel verde tocat   Garnitură (la alegere): salată verde pâine orez simplu......

  • INGREDIENTE pentru aluat:   un plic drojdie uscată (7 g); 400 g făină albă CBA 330 ml apă călduță; câteva linguri ulei; 1 linguriță sare; oregano busuioc   pentru decorat:   150 g salam picant KMOTR, felii 100 g salam studențesc KMOTR , felii 200......

  • Ingrediente: un pachet (~500g) de aluat de foietaj BAHAMAS 400g ciuperci la conservă CBA Piros 4 – 5 buc de ardei gras 200g de ceapă 4 – 5 căței de usturoi 450 g amestec legume congelate FEVITA “Curcubeu” o lingură de făină de grâu Hajdu 100 ml de ulei Bunica sare piper negru......

  • Ingrediente (pt 7-8 placinte) Aluat – 500g făină (plus extra pentru înfăinat blatul) – 1 linguriță de sare – 20g drojdie proaspătă – 300 – 330ml apă călduță – 100ml ulei pentru uns tigaia și plăcintele Umplutura – 400g brânză telemea MĂGURA sau brânză de......

  • Ingrediente: 750 de grame mălai 200 de grame unt GAZDA 750 de mililitri lapte de oaie, capră, bivoliță sau vacă/ zer/ smântână subțire un ou 300 de grame telemea FARMER 100 grame brânză de burduf DIN ȚARA TA Sare Mod de preparare Ingredientul cu care......

  • Ingrediente: 300 g spaghete, BARILLA 300 g de ciuperci CBA un praf de sare apă jumătate de ceapă 200 g sos pentru gătit vegetal GRAN CUCINA 1-2 căței de usturoi pătrunjel verde 2 linguri de ulei de măsline ardei iute uscat sau piper   Mod......

  • – Ingrediente (forma de 26 cm) Blat fraged pentru pască 175g făină 75g unt moale 60g zahăr 2 ouă 1/2 plic praf copt 50ml lapte 1 plic zahăr vanilat Umplutură mac pentru pască 250g mac CBA PIROS 75g făină 1/2 linguriță rasă praf de copt......

  • Ingrediente: 125 ml de zeamă de lămâie 200g de zahăr 4 gălbenușuri 100g unt moale 300 ml smântână lichidă pentru frișcă (cu 32% grăsime) coaja de lămâie (opțional) 30-35 pișcoturi GULLON Savoiardi 300 g zmeură proaspăt     Mod de preparare: Cele 4 gălbenușuri le-am......

  • INGREDIENTE 450 gr mazăre congelată BAHAMAS 250 gr cârnați afumați de porc BOGDÁNYI (sau cârnați pentru gătit HYZA) 1 ceapă mare 3-4 linguri ulei 3 linguri pastă de roșii 100 ml suc de roșii 4 foi de dafin sare și piper după gust   MOD......

  • Ingrediente Blat: 300 g făină 100 g zahăr pudră CORONIȚA un plic de praf de copt 3 lingurițe cacao 2 ouă cca 75-100 g smântână Crema de nucă de cocos: 6 albușuri 200 g zahăr tos 150 g nucă de cocos CBA Crema de vanilie:......

Comenzi Online