Recomandări

Rețeta lunii
  • Ingrediente (pt 7-8 placinte) Aluat – 500g făină (plus extra pentru înfăinat blatul) – 1 linguriță de sare – 20g drojdie proaspătă – 300 – 330ml apă călduță – 100ml ulei pentru uns tigaia și plăcintele Umplutura – 400g brânză telemea MĂGURA sau brânză de......

  • Ingrediente: 750 de grame mălai 200 de grame unt GAZDA 750 de mililitri lapte de oaie, capră, bivoliță sau vacă/ zer/ smântână subțire un ou 300 de grame telemea FARMER 100 grame brânză de burduf DIN ȚARA TA Sare Mod de preparare Ingredientul cu care......

  • Ingrediente: 300 g spaghete, BARILLA 300 g de ciuperci CBA un praf de sare apă jumătate de ceapă 200 g sos pentru gătit vegetal GRAN CUCINA 1-2 căței de usturoi pătrunjel verde 2 linguri de ulei de măsline ardei iute uscat sau piper   Mod......

  • – Ingrediente (forma de 26 cm) Blat fraged pentru pască 175g făină 75g unt moale 60g zahăr 2 ouă 1/2 plic praf copt 50ml lapte 1 plic zahăr vanilat Umplutură mac pentru pască 250g mac CBA PIROS 75g făină 1/2 linguriță rasă praf de copt......

  • Ingrediente: 125 ml de zeamă de lămâie 200g de zahăr 4 gălbenușuri 100g unt moale 300 ml smântână lichidă pentru frișcă (cu 32% grăsime) coaja de lămâie (opțional) 30-35 pișcoturi GULLON Savoiardi 300 g zmeură proaspăt     Mod de preparare: Cele 4 gălbenușuri le-am......

  • INGREDIENTE 450 gr mazăre congelată BAHAMAS 250 gr cârnați afumați de porc BOGDÁNYI (sau cârnați pentru gătit HYZA) 1 ceapă mare 3-4 linguri ulei 3 linguri pastă de roșii 100 ml suc de roșii 4 foi de dafin sare și piper după gust   MOD......

  • Ingrediente Blat: 300 g făină 100 g zahăr pudră CORONIȚA un plic de praf de copt 3 lingurițe cacao 2 ouă cca 75-100 g smântână Crema de nucă de cocos: 6 albușuri 200 g zahăr tos 150 g nucă de cocos CBA Crema de vanilie:......

  • Ingrediente pentru blat: 3 ouă un praf de sare 150 g zahăr tos 10 g zahăr vanilat 110 g iaurt grecesc cu 10% grăsime 90 ml ulei de floarea soarelui 115 g făină albă tip 000 25 g cacao pudră THYMOS 6 g praf de......

  • INGREDIENTE: Aluat (pt 4 rulouri)   1 cană mare cu apă călduță (300 ml) 5-6 linguri ulei ½ linguriță sare 1 lingură zahăr 1 plic drojdie uscată (7 g) făina cât cuprinde   Umplutura   1 farfurie adâncă cu vârf de dovleac răzuit 2-3 linguri......

  • Ingrediente:   Pentru foile cu miere: 600 de grame de făină + câteva linguri pentru presarat planul de lucru 150 de grame de zahăr 200 grame de miere de albine CBA 1 lingură de bicarbonat de sodiu 100 de grame de unt cu 82% grăsime GAZDA 1 ou 1......

  • Ingrediente 500 g paste făinoase 300 g carne de porc sau vită, presată (1 conservă CBA) 200 g sos CBA 2 cepe 1 ardei 1 linguriță tarhon 4 linguri ulei 200 ml apă sare piper Mod de preparare Se fierbe apa cu sare și o......

  • Ingrediente: Pentru aluat: 650 g făină 400 ml lapte CBA PIROS 20 g drojdie proaspătă sau 5 g uscată 10 g zahăr 2 ouă 15 g sare Pentru umplutură: 200 g jumări 100 g untură UJVÁROSI un vârf de cuțit de piper negru proaspăt măcinat......

  • Ingrediente:   500 de grame de pipote KOWAL 2 cepe medii, curățate și tocate mărunt 3 linguri de ulei 2 lingurițe de paprika dulce un ardei gras roșu 1 cățel de usturoi 1 frunză de dafin ~ 500-600 ml. de apă fierbinte (sau supă de......

  • INGREDIENTE: Pentru pită avem nevoie de: 500 g făină 300 ml apă călduță 1 linguriță sare 1 linguriță zahăr 10 g drojdie BUDAFOK 3-4 linguri cu ulei   Pentru sosul de usturoi avem nevoie de: 1 gălbenuș 1 linguriță muștar CBA PIROS 200 ml ulei......

  • Ingrediente: 500 g ficăței de pui KOVAL 200 g bacon feliat ÖCSI piper măcinat, usturoi granulat fulgi de ardei iute (opțional) 1 lingură de ulei    Mod de preparare:   Tăiați ficățeii în două separând cei doi lobi. Puneți ficatul într-un bol și presărați cu......

Comenzi Online