Salată bulgărească

Salată bulgărească

A venit vara!

Temperaturile au crescut, la fel şi nevoia de hidratare şi de schimbare a alimentaţiei. Este momentul potrivit pentru o salată de crudităţi, care nu doar că ne va vitaminiza şi ne va hidrata, dar va fi şi săţioasă.

Ingrediente:

– o roșie

– 2 castraveți

– un ardei gras

– 150 g șuncă

– ceapă roșie

– măsline

– brânză Danish White

– 2 ouă fierte tari

– 2 linguri ulei de măsline

– zeamă de lămâie

– sare și piper

Mod de preparare:

Se taie șunca și legumele cuburi, ceapa fideluță și se pun într-un bol. Se condimentează salata și se amestecă ușor, se adaugă albușul tăiat felii, gălbenușul și brânza se sfărâmă peste salată, se adaugă uleiul și zeama de lămâie și se amestecă iar.

Poftă bună!



Comenzi Online