
24 ian Spaghete cu carne şi ciuperci
Posted at 13:28h
in Rețete
Ingrediente
250 g carne în conserva CBA
1 cutie ciuperci FITFOOD
500 g spaghete
1 cutie pasta de tomate CBA
cașcaval LARA
3 căţei usturoi
1 ceapă
ulei POMACE
sare
piper
busuioc
Mod de preparare:
Pui la fiert spaghetele în apă clocotită, cu puţină sare şi o lingură de ulei. Căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi carnea şi usturoiul pisat şi laşi să fiarbă la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
Când a scăzut, adaugi ciupercile bine scurse şi tăiate, pasta de tomate şi condimentezi cu sare şi piper. Scurgi bine pastele, le serveşti cu sosul de carne şi ciuperci şi garniseşti cu frunzuliţe de busuioc și cașcaval