Spaghete cu carne şi ciuperci

Spaghete cu carne şi ciuperci

Ingrediente

250 g carne în conserva CBA

1 cutie ciuperci FITFOOD

500 g spaghete

1 cutie pasta de tomate CBA

cașcaval LARA

3 căţei usturoi

1 ceapă

ulei POMACE

sare

piper

busuioc

Mod de preparare:

Pui la fiert spaghetele în apă clocotită, cu puţină sare şi o lingură de ulei. Căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi carnea şi usturoiul pisat şi laşi să fiarbă la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

Când a scăzut, adaugi ciupercile bine scurse şi tăiate, pasta de tomate şi condimentezi cu sare şi piper. Scurgi bine pastele, le serveşti cu sosul de carne şi ciuperci şi garniseşti cu frunzuliţe de busuioc și cașcaval

Etichete:
, ,


Comenzi Online