Biluțe din salam de biscuiți

Biluțe din salam de biscuiți

Magia Sărbătorilor în Fiecare Biluță, Zâmbete Dulci de Crăciun

 

O rețetă rapidă și delicioasă alături de cei mici.

 

Ingrediente (pentru 30 biluțe)

  • 500 g biscuiți Frollini
  • 120 g zahăr pudră CBA
  • 30 g pudră de cacao
  • 150-200ml băutură de lapte MIZO
  • 100 g gem de caise
  • 100 g unt
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 linguriță esență de rom
  • 2–3 linguri nucă de cocos (pentru decor)
  • Opțional: vișine, stafide, nuci, alune

Mod de preparare:

Mărunțește biscuiții cu mâna sau în robotul de bucătărie. Fierbe laptele cu zahărul pudră, până obții un sirop gros. Oprește focul, adaugă untul și gemul, și amestecă până se topește. Amestecă biscuiții măcinați cu cacao și zahărul vanilat. Toarnă siropul de lapte peste biscuiți. Adaugă esența de rom și amestecă bine. Modelează biluțe din compoziție. Poți adăuga în mijloc o vișină, o alună sau o stafidă. Tăvălește biluțele prin nucă de cocos, cacao sau nucă măcinată. Lasă-le la rece 1–2 ore înainte de servire.

 

Poftă bună!

 

 

Sursă: Copilot



Comenzi Online