Recomandări

Rețeta lunii
  • Ingrediente (pentru 6 borcane de 370 ml): 300 g castraveți cornișon 300 g ardei (gras și kapia) 300 g gogonele 250 g morcovi 250 g ceapă (galbenă și/sau roșie) 300 g varză albă 1 lingură semințe de chimen 1 lingură boabe de muștar CBA 1......

  • 🛒 Ingrediente (pentru 6–8 porții) 1.5 kg ciolan afumat CBA, dezosat și tăiat bucăți mari 3 cepe mari, tocate grosier 3 morcovi, feliați 2 ardei grași (roșii sau galbeni), cuburi mari 4 căței de usturoi 2–3 linguri cremă de gulaș Univer 1½ linguri boia dulce......

  • Ingrediente: 50 ml Jägermeister 100 ml Sanpellegrino Aranciata (portocale) sau Limonata (lămâie) 15 ml suc proaspăt de lime (opțional) Gheață Felie de lime sau portocală pentru decor   Mod de preparare: Umple un pahar înalt cu gheață. Toarnă Jägermeister-ul și, opțional, sucul de lime proaspăt.......

  • Ingrediente: 1 kg dovlecei rași congelați (dezghețați și bine scurși) CBA PIROS 4-5 căței de usturoi, pisați sau tocați fin 500 ml iaurt natural sau smântână (după preferință) 3-4 linguri ulei de măsline sau de floarea-soarelui Sare și piper după gust Opțional: 1 ceapă mare,......

  • Paste cremoase cu crenvurști și broccoli Ingrediente: 200 g paste făinoase 3 crenvurști feliați HYZA 100 ml sos vegetal pentru gătit GRAN CUCINA 1 ceapă tocată fin 1 cățel de usturoi mărunțit 1 ardei gras tăiat cubulețe 2-3 buchețele de broccoli 50 g brânză rasă......

  • Ingrediente cupcakes puișori: (pentru 6 bucăți) Pentru muffins: 50 g unt la temperatura camerei FARMER 70 g zahăr 1 pachet zahăr vanilat 1 lingură cu vârf iaurt grecesc 1 ou + 1 gălbenuș un praf de sare 120 g făină 1 linguriță praf de copt......

  • Ingrediente: 1 kg cremă de brânză, la temperatura camerei (gen Philadelphia) 7 ouă 350 g zahăr 1 lingură făină 200 ml smântână lichidă MEGGLE 2 lingurițe extras de vanilie sau miezul unei păstăi de vanilie 1/2 linguriță sare Zahăr pudră pentru decor Mod de preparare: Încingem cuptorul la 200 de grade, căldura sus-jos. Folosim o tava de 23......

  • aluat foitaj ALPIN 150g bacon cubulețe 150g cașcaval LARA 70g ciuperci CBA PIROS 20 măsline fără sâmburi 10 roșii chery pulpă de rosii oregano piper sare   MOD DE PREPARARE:   Aluatul se împarte în bucăți mai mici cam cat de mari vreți să iasă......

  • Ingrediente Ingrediente aluat: 200 g făină albă 100 g unt 3-4 linguri apă, rece sau 1 gălbenuş un praf de sare Ingrediente umplutură: 300g dovlecei răzuiți cu mărar 300 g fasole galbenă, ( verde ) congelată o legătură ceapă verde 150 g iaurt 2 ouă mărar parmezan, ras (opțional) sare și piper, (optional) Paşii necesari......

  • Ingrediente:   250g miere, 250g zahăr brun, 150g unt, 400g făină alba, 100g migdale măcinate 1 linguriță scorțișoară 2 lingurițe amestec condiment ptr.prăjituri cu miere, coajă rasă de lămâie, 1 lingură cacao, 1 ou întreg, 1 linguriță rasă de bicarbonat.   Mod de preparare: Mierea, untul......

  • Ingrediente: Pentru cheesecake 800gr brânză de vaci 300gr smântână 20% grăsime 4 ouă 60gr griș 1 linguriță esență de vanilie 1 praf de sare 150gr zahăr pudră 15gr mac Unt pentru uns tava Pentru glazură 4 lingurițe zahăr pudră 1 lingură smântână     Mod......

  • Ingrediente: 500 g creveți congelați AZURIS 50 g unt 20 ml ulei (o lingură) 2-3 căței de usturoi zeama de la ¼ de lămâie coaja rasă de la ¼ de lămâie sare, piper pătrunjel verde tocat   Garnitură (la alegere): salată verde pâine orez simplu......

  • INGREDIENTE pentru aluat:   un plic drojdie uscată (7 g); 400 g făină albă CBA 330 ml apă călduță; câteva linguri ulei; 1 linguriță sare; oregano busuioc   pentru decorat:   150 g salam picant KMOTR, felii 100 g salam studențesc KMOTR , felii 200......

  • Ingrediente: un pachet (~500g) de aluat de foietaj BAHAMAS 400g ciuperci la conservă CBA Piros 4 – 5 buc de ardei gras 200g de ceapă 4 – 5 căței de usturoi 450 g amestec legume congelate FEVITA “Curcubeu” o lingură de făină de grâu Hajdu 100 ml de ulei Bunica sare piper negru......

  • Ingrediente (pt 7-8 placinte) Aluat – 500g făină (plus extra pentru înfăinat blatul) – 1 linguriță de sare – 20g drojdie proaspătă – 300 – 330ml apă călduță – 100ml ulei pentru uns tigaia și plăcintele Umplutura – 400g brânză telemea MĂGURA sau brânză de......

Comenzi Online